Lægehuset Julianelyst holder til i “Julianelyst” som er en hyggelig gammel gård, der nu er renoveret og ombygget til moderne erhverv. Den ligger tæt på kirken i Bramdrupdam og huser Gert Mostgaards klinik, som er en enkeltmands-praksis.
Her møder du foruden læge Gert Mostgaard også en reservelæge samt sekretær Tina Mostgaard. Vi lægger vægt på at kende vore patienter og møde dem i et roligt og afslappet miljø, hvor man kan føle sig velkommen. Vort mål er at yde dig lægefaglig behandling på højeste niveau.

Der er nem adgang for kørestolsbrugere, og vi har handicaptoilet og pusleplads.
Praksis har åben for tilgang.

Der er telefontid hver dag mellem klokken 8 og 9.
Tidsbestilling mellem klokken 9 og 13.
Sygebesøg skal aftales direkte med lægen i telefontiden.

Vi bestræber os på at undgå ventetid, men akut syge patienter kan bevirke, at man ikke kommer ind til lægen på præcis det aftalte tidspunkt, vi beder om forståelse herfor.

Hvis man har aftalt en tid til konsultation, men alligevel ikke kan komme eller ikke ønsker tiden længere, beder vi om, at man melder afbud i god tid, således at vi kan gøre brug af tiden til en anden. Udeblivelse uden afbud accepteres ikke.

HUSK at medbringe det gule sygesikringskort HVER GANG, idet vi ellers ikke kan dokumentere over for regionen, at konsultationen rent faktisk har fundet sted, og så kan det i sidste ende betyde, at sygesikringen ikke vil betale for konsultationen.
Vi arbejder sammen med 10 andre lægehuse, så hvis du ringer efter klokken 14 (fredag klokken 12), vil du ved akut sygdom kunne blive henvist til en af disse læger.
slider68_1

 • Selvbetjening

  Gå til klinikkens ePortal for online tidsbestilling, receptfornyelse og e-konsultation.
  Log på selvbetjeningen
 • Kontakt klinikken

  Centervej 2, Bramdrupdam
  6000 Kolding
  Tlf. 7553 5400
  Find vej
 • Åbningstider

  • Telefonkonsultation
   8.00 - 9.00
  • Tidsbestilling
   9.00 - 13.00
  • Sygebesøg skal aftales med lægen i telefontid